Телеканал "Рівне 1"об'єднує Україну. Перший місцевий організовує новий цикл телемостів між різними регіонами нашої країни. Проект здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Сьогодні у прямому ефірі гості оновленої студії телеканалу "Рівне 1" спілкуватимуться з Черкасами.

В новому циклі телемостів "Єдина Україна" телеканал “Рівне 1” продовжує об'єднувати регіони України для діалогу. Найбільш болючі для українців теми стануть пріорітетними для обговорення у прямому ефірі гостями в студії. Телевізійний дискусійний майданчик сьогодні об'єднає міста Рівне та Черкаси.

Теми для обговорення будуть різними, але важливими для українців. Спершу експерти у Рівному та Черкасах обмірковуватимуть, як утвердити в Україні свободу слова. Також гості у студіях "Першого місцевого" та черкаського телеканалу "ВІККА"обговорять перспективи роздержавлення ЗМІ, створення суспільного телебачення, участь журналістів у політичній діяльності, довіру громадян до мас-медіа. Журналісти Першого місцевого вже мали нагоду почути думки рівнян на тему "Чи є свобода слова в Україні?".

Для колективу Першого місцевого нова серія телемостів — це логічне продовження постійної співпраці телерадіокомпанії «Рівне 1» та партнерів з інших областей задля вирішення проблем України.