Наближається чарівне свято - день Святого Миколая. Подарунки радують надзвичайно як дітей, так і дорослих. Адже навіть сама доросла і серйозна людина в день Св. Миколая чекає подарунка і дива, хоча б невеликого. Всі дорослі в душі трохи діти. І кожен пам'ятає, як подарунки на Миколая ховалися під подушкою або в інших таємних місцях, а діти в нічних сорочках і піжамах бігли шукати подарунки.

Що подарувати рідним і близьким людям на День Святого Миколая

День Святого Миколая - чарівне свято і для дорослих, тому всі дорогі та практичні подарунки і дорослим людям купувати не варто. Їх також краще підносити на Новий Рік, а зараз зробіть упор на дитинство і всі приємні емоції, пов'язані з ним. Без заперечень, будь-яку дорослу людину порадує дитячий набір солодощів або якийсь милий подаруночок в тому ж дусі. Це можуть бути подарунки для дому та затишку - красиві теплі шкарпетки із зимовим малюнком, рукавиці, піжамки, милі кімнатні тапочки або чашка із кумедним сніговиком. Простіше кажучи, подарунок краще вибирати недорогий (особливо виходячи з того, що скоро доведеться витратитися на новорічний подарунок), але такий, який подарує максимум гарного настрою і позитивних емоцій.

Що подарувати другій половинці на День Святого Миколая

Звичайно, свято Миколая - це не День Валентина. Однак, щоб радувати кохану людину, такий спеціальний привід і не потрібний. Просто проведіть час так, як ви давно мріяли: підіть на каток, прогуляйтеся затишними вуличками, одним словом - побешкетуйте... Загалом, будь-які дитячі розваги стануть прекрасною альтернативою звичайним побаченням і подарують той дитячий святковий настрій, якого зараз багатьом так не вистачає. Придумайте щось цікаве для своєї другої половинки. 

Так, ви можете подарувати коханій людині набір карток, на яких будуть написані різні дії (поцілуночки, обнімашки, масажі...), які ви готові зробити для неї в будь-який момент, коли вона пред'явить одну з цих карток. Або купіть декілька непотрібних в господарстві, але приємних дрібних подарунків або улюблених солодощів і сховайте їх по всьому будинку. Нехай ваша друга половинка в найнесподіваніших місцях знаходить їх або підказки, де можуть бути заховані ці маленькі радощі життя. Загалом, фантазуйте, придумуйте, винаходьте і отримуйте задоволення від тих чудес, які ви подаруєте найважливішим людям у вашому житті!    P.S:  Даруйте своїм близьким і коханим подарунки на день Святого Миколая, але не забувайте їм дарувати свою любов і тепло кожен день, а не тільки у свята.