Ірина Козяр мешканка верхнього поверху першого під'їзду 33 будинку на вулиці Млинівській показує наслідки негоди у своїй квартирі. Дах по всій квартирі в помешканні у жінки протікає вже 5 років поспіль. Щороку працівники ЖЕКу навідувались до них і проводили "ніби-то ремонт" покрівлі. Щоправда щоразу протікання в квартирі не зменшувались.

Тоді жінка звернулась до начальника житлово-комунального підприємства з пропозицією: мешканці зроблять ремонт даху самотужки, однак суму витрачену на нього просять внести у кварплату. Керівництво ЖЕКу погодилось лише 10 відсотків від суми зарахувати як за квартирну плату. Тож люди поки що відкинули цей варіант. Однак, розуміють, з приходом весни, таненням снігу та дощів історія знову повториться.

Деякі керівники житлово-комунальних підприємств розуміючи становище людей дозволяють робити ремонти власним коштом і вносять суму витрачену на нього "за кварплату". Однак не завжди.

Тому жінці на жаль варто і далі добиватись правди у житлово-комунальному підприємстві. А ще краще складати акт-претензію і у випадку відсутності реакції чи знову ж таки при неякісному виконанню робіт - звертатись до суду. А ще юрист радить і самим людям збиратись та вирішувати долю свого під'їзду.