У суперечці народжується істина. І ми вам це доведемо. У новому спецпроекті Першого Місцевого. Дискусійний клуб «Запит на зміни!» відтепер щочетверга піднімати найважливіші питання та проблеми для Рівненщини та й всієї України загалом.

У студії «Рівне 1» щочетверга о 20-10 експерти, активісти, політики та чиновники обговорюватимуть найгарячіші теми, дискутуватимуть з приводу вирішення тих чи інших проблем міста та області, сперечатимуться та з’ясовуватимуть стосунки і врешті, маємо надію, знаходитимуть спільні рішення. Тільки відповідальний прямий ефір! Ніякого монтажу! Тільки «живі» коментарі!

Більше того, «Рівне 1» виходить за межі однієї області завдяки телемостам. З експертами з інших областей ми обмінюватимемося безцінним досвідом у сфері реальних та майбутніх змін у державі. І все це в онлайн режимі!

«Рівне 1» у рамках такого проекту об’єднує глядачів із різних куточків України, зі Сходу і Заходу, із Півночі і Півдня. Досвід показує, що в результаті телемостів не тільки обговорюється проблема, а й знаходиться спосіб її вирішення.

Отож, щочетверга. Початок – о 20-10 год.

Тільки ми можемо змінити країну на краще!