Все частіше у Рівному трапляються випадки, коли у контейнери для сміття, які розміщені біля житлових будинків, невідомі привозять сторонні відходи. Це завдає чимало незручностей споживачам, які справно платять за послуги. Адже по-перше, спричиняє завчасне переповнення контейнерів, а по-друге, люди, які привозять ці відходи не сплачують за послуги, а користуються ними.

Тому “Санком-Рівне ” просить рівнян повідомляти про випадки, коли у баки для побутових відходів викидають будівельне та інше виробниче сміття. А також самим слідкувати за такими порушеннями і робити зауваження, якщо стали свідками цього.

У компанії зазначають, що доволі часто трапляється, що невідомі привозять до великогабаритних контейнерів відходи, які не мають туди викидатися. Те ж саме стосується викидання виробничого сміття у звичайні контейнери.



pic

Для прикладу, нещодавно на вулиці Дубенській у контейнер викинули шифер. Це не лише завдає чимало незручностей споживачам, бо завчасно переповнюються контейнери, а й шкодить довкіллю та здоров'ю рівнян.

Наприклад, той же шифер може спричинити виникнення захворювань дихальних шляхів і навіть призвести до астми. Випадки ж, коли до звичайних контейнерів привозять будівельні та інші виробничі відходи непоодинокі. А потерпають від переповнених баків та інших наслідків такої безвідповідальності. Тому важливо разом боротися із такими процесами і спілкуватися із порушниками, щоб це не повторювалося. Адже контейнерові майданчики біля житлових будинків розраховані, щоб ними користувалися люди, які там мешкають, а не приїжджі, які нахабно привозять свої відходи та наповнюють чужі смітники.



pic

Про це повідомляють у прес-службі ТзОВ “САНКОМ-РІВНЕ”