Фотографи та відеооператори фотостудії «RivneVideo» м. Рівного – справжні професіонали та майстри своєї справи.

Швидкий плин часу, шалений ритм нашого життя іноді змушують замислитись – все минає, а що ж залишається натомість? Щоб зберегти хоча б якісь кадри життєвих пригод, ми починаємо все фотографувати та знімати на камери – професійні чи навіть телефонні. Та що робити, якщо наближається той особливий в житті кожного день – день Весілля, для якого нам потрібна якісна весільна фото- чи відеозйомка, адже якість звичайних камер не зможе через роки представити всі ті барви почуттів та емоцій пережитої події?

Для таких урочистостей ми звикли шукати професійних весільних фотографів та відеооператорів. Хтось цікавиться у знайомих, інші перечитують газетні оголошення, ще хтось – моніторить інтернет. Але як з усього загалу обрати саме ТОГО майстра своєї справи? Більше того, як рівнянам зрозуміти чи перед ними професіонал, а не провінційний аматор? І чи приїде у Рівне професійний весільний фотограф та відеооператор?

Можна не хвилюватись, Рівне – це саме те місто, у якому Ви знайдете професійного весільного відеооператора та фотографа.

pic

Якщо на найщасливіший день Свого життя – день весілля в Луцьку чи Рівному Ви замовите весільного фотогографа та відеооператора ПП Ваня, Ви забезпечите себе не тільки красивими, яскравими весільними фотографіями та стильним і оригінальним відео весілля, а й довгим і щасливим подружнім життям.

На жаль, 50-60% всіх розлучень припадає на молоді сім'ї, з яких більша частина розлучається в перші три місяці – півтора роки спільного життя. На даний момент у пар, які знімають весільні фотографи «RivneVideo», відсоток розлучень 1-2% – не знаємо, за щасливими обставинами чи містично так склалось. Також ПП Ваня береже не тільки добробут і порозуміння в новоствореній сім'ї, а й кошти, пропонуючи різноманітні знижки, що дають змогу зберегти сімейний бюджет. Подумайте самі, якщо Ви житимете в парі 70 років, то фото-, відеозйомка весілля обійдеться Вам лише в 1-2 гривні на тиждень, навіть похід на 2 год в кіно коштує в десятки разів більше, причому там Ви не будете в головній ролі.

pic

Спеціалісти «RivneVideo» – це ті фото-, відеооператори, які дивитимуться на Вас з душею та захопленням, наче Ваші рідні. Вони на стільки відчувають настрій клієнтів, що з легкістю втілюють Ваші задуми через об’єктив відеокамер та дзеркальних фотоапаратів. Після перегляду отриманих весільних фото- та відеоматеріалів Ви зможете відчути всю атмосферу весільного дня та поринути у ті приємні спогади.

Спеціалісти «RivneVideo» впевнені, що тільки правильна весільна відеозйомка може передати романтику, веселощі, серйозність, щастя, і нарешті казку та магію моменту. Тільки дійсно якісні фотокартки та відеокліпи змусять Вас та Ваших близьких затамувати подих при їх перегляді. Ще більший захват викличуть весільні фотографії у Ваших діток, які з роками зможуть милуватись Вами та відчути атмосферу дня створення їхньої сім’ї.

pic

«RivneVideo» – це ті відео-, фотооператори, які забезпечать Вам як мінімум якісну фотосесію та відеозйомку весілля з початку дня до пізньої ночі. Вони допоможуть Вам реалізувати будь-які побажання творчо та креативно. Досить знімати «наречену/нареченого на руці»! Разом в «RivneVideo» Ви можете відійти від прийнятих «стандартів» і затіяти професійну тематичну весільну фотосесію. А головне – «RivneVideo» знаходять індивідуальний підхід до кожного зі своїх клієнтів. Якщо Ви думаєте, що Рівне не багате на оригінальні чарівні місця для весільних зйомок – Ви помиляєтесь. Фотографи та відеооператори «RivneVideo» знайдуть для Вас такі локації, що Ви побачите Рівне , як і власне весілля, з його найпрекраснішого боку.

pic

У відеофотостудії «RivneVideo» м. Рівне пропонують Вам не звичайний набір весільних фотографій чи диск з відеозаписом події. Все це оформляють у якісний продукт – замість коробки з фото Ви отримаєте оригінальну весільну фотокнигу, а замість простого відео – справжнісінький весільний фільм з трейлером до нього, «лавсторі» чи відеокліп 4К чи Full HD якості або DVD для бабусь і дідусів.

Якщо Ви хвилюєтесь, що рівненські фотографи чи відеооператори не захочуть їхати до місця проведення весілля – можете про це не боятись. «RivneVideo» здійснюють відео- та фотозйомки у багатьох містах України, серед яких Київ, Луцьк, Львів та їх околиці областей, а також рідне нам Рівне . І з кожним днем географія місць розширюється містами, районами та областями України і Білорусії.

pic

«RivneVideo» гарантують якісне виконання замовлень і обіцяють – Ви не пожалкуєте, якщо звернетесь саме до них. А для підтвердження наведемо 10 причин їхньої фото- та відеомайстерності:

1. Девіз роботи «RivneVideo»: "Дивимось на зйомку очима душі".

2. Відображають на сайті "чесну" ціну! Це визначає їхній підхід!

3. Ціни одні з кращих на весільному ринку! До речі, зробити замовлення можете 7 днів на тиждень!

4. 15-річний досвід, з 2009 року ПП!!!

5. Додатковий комплект техніки(!)

6. Без націнки, переплати, комісії.

7. Зручні форми оплати: онлайн-оплата, готівковий розрахунок, безготівковий, оплата в кредит!

8. Повна відповідальність за результат!

9. Швидко і дбайливо доставляють замовлення в усі населені пункти України!

10. «RivneVideo» дуже хочуть, щоб Вам сподобалося працювати з ними і Ви до них повернулися в майбутньому – тому «RivneVideo» дуже стараються!

Окрім того у спеціалістів «RivneVideo» можна замовити фотосесію Ваших сімейних святкувань, щоб зберегти на довгі роки пам’ять про дитячі дні народження, річниці весіль, ювілеї, випускні вечори, святкування новорічних свят. Також можна запросити фотографа та відеографа на спортивні заходи, щоб залишити спогад про перші перемоги та досягнення Ваших близьких.



pic

Унікальність фотографії фотографа ПП Ваня полягає в тому, що це співпраця фотографа з замовником, і це завжди гра для двох. Адже фотографія найдемократичніша із всіх мистецтв.

Бажаєте пересвідчитись у професіоналізмі «RivneVideo»? Нема нічого кращого, ніж відгуки їхніх клієнтів:

pic

pic

pic

Звичайно, оцінювати весільне фото по портфоліо не так просто. Весільний фотограф ПП Ваня все Вам розповість і покаже. Фотограф в Рівному ПП Ваня має у своєму арсеналі накопичений роками досвід, життєвий стиль, образ мислення, емоційності, фантазії та звичайно дорогої та якісної апаратури, які разом і творять чудеса весільної фотографії на фотозйомках весіль в Рівному.

Якщо Ви зацікавились послугами фотовідеостудії «RivneVideo» ПП Вані та хочете переглянути його роботи та дізнатись більше пройдіть на сайт ПП Ваня.

Більше весільних відео та фото.
А ось контактні дані, якщо Ви хочете зв’язатись з ПП Ваня особисто чи вже готові зробити перше замовлення:

Тел: +38(096)683-6287 ПП Ваня
VK: vkontakte.ru/id12028248
E-mail: pp-vanya@ukr.net
ICQ: 233744224

Видеооператор на свадьбу Киев

Свадебный фотограф Киев

Відео весілля Рівне

Весільні фото Рівне



pic

pic