Принаймні так думають його рідні і друзі. Прийшли переконувати в цьому і працівників міськвідділу міліції із плакатами у руках.

Нагадаємо, вбивство сталося 10 грудня у багатоповерхівці на вулиці Данила Галицького у Рівному. У помешканні проживала 65-річна пенсіонерка з сином та внуком. Того дня всі були вдома. Полягали спати. Вночі 15-річний хлопець вийшов покурити на вулицю. Коли повернувся до помешкання то побачив своїх родичів жорстоко вбитими.

Хлопець сам викликав правоохоронців і повідомив, що його рідних вбив невідомий чоловік, який нібито зайшов у їхню квартиру, коли неповнолітній палив на вулиці.

Правоохоронці з’ясували, що пенсіонерка та її 38-річний син загинули від численних ударів молотком по голові. Жахіттям побаченого були вражені навіть міліціонери з досвідом. Тіла були у різних кімнатах і добряче понівечені. Головним підозрюваним у злочині став 15-річний хлопець, онук та син загиблих. Неповнолітнього забрали на освічення у міліцію. Через кілька годин хлопець зізнався у скоєному. Пояснив, що бабуся його повчала. Напередодні також нібито був конфлікт - тому вирішив її вбити. Спершу позбавив життя стареньку, а коли батько почав прокидатися – заскочив у кімнату і кілька разів вдарив у потилицю і його.

Товариші та рідні хлопця не вірять, що він є вбивцею. Прийшли пікетувати міськвідділ міліції, вимагаючи звільнити юнака. Матір каже, її 15-річному сину не вистачило б сили вбити двох людей. Та й причин для такого жорстокого вчинку не було.

Друзі запевняють - хлопець ніколи не жалівся на своїх рідних. Любив бабусю та батька. Тому на таке звірство не здатен.

Пікетувальники думають, що правоохоронці тиснуть на неповнолітнього тому він був змушений зізнатися у злочині, якого не скоював.

Люди прийшли у кабінет до начальника міськвідділу міліції. Вимагали правди, а також побачення з підозрюваним.

І додають, звільняти з під варти його ніхто не буде. Остаточну причину такого жорстокого вчинку - міліціонери ще з’ясовують. Після нетривалого діалогу – пікетувальники розійшлися. 15-річний обвинувачений поки перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вже незабаром його переведуть у СІЗО. Якщо слідство доведе вину підозрюваного, йому загрожує довічне позбавлення волі. Щоправда зважаючи на те, що хлопець неповнолітній - максимальне покарання він не отримає.