Незважаючи на виконання всіх домовленостей військовослужбовцями Збройних Сил України щодо дотримання режиму «припинення вогню» представники ЛНР продовжують наносити вогневі удари по силам АТО.

За минулу добу в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" відбулися три обстріли в районі населеного пункту Кримське.

Бандитські угрупування в черговий раз піддали обстрілам блокпости та опорні пункти оперативного командування, використовуючи артилерію, мінометний вогонь, стрілецьку зброю та АГС. Обстріли було здійснено з напрямків Донецький, Славяно-Сербська, Сокольники.

Вогонь у відповідь не відкривався. Втрат серед особового складу та техніки у військах оперативного командування "Північ" немає.

Протягом минулої доби, у зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" зафіксовано проліт безпілотного літального апарату в районі населеного пункту Сватове.

На територіях підконтрольним ЛНР викриті обладнані вогневі позиції, з яких здійснюється обстріли осель місцевого населення поблизу Щастя. Також із зазначених позицій противник має можливість обстрілювати позиції сил АТО в напрямках Трьохізбенка – Щастя.