Весілля – це важлива подія у житті кожної людини, народження нової сім’ї. Пропонуємо вашій увазі весільні фотографії та романтичні історії кохання учасників соціального конкурсу "Наше весілля-2009” Фото усіх учасників об’єднують позитивні емоції свята, сонячні посмішки та палке кохання в очах молодят. Нагадуємо, конкурс триває і ви можете проголосувати за улюблену пару на рівненському інформаційному порталі www.ogo.ua. Набір учасників триває до 20 листопада.

№ 33 Людмила та Сергій Капрани

№ 34 Марина та Микола Друзюки "Перш ніж поєднати серця у шлюбі, наші стосунки пройшли випробування часом. Віднині у нас одна на двох розкішна весна, спекотне літо і тепла та світла осінь. Він навчив мене цінувати те, що я маю, знаходити радість у будь–якій дурничці, бо її зі мною поділяє моя близька людина. Тепер я можу з впевненістю сказати: бути коханою — це більше, ніж бути багатою, тому що бути коханою — це бути щасливою”, - розповіла Марина.

№ 35 Дмитро та Оксана Хандрусі "Все понеслось, як за сценарієм романтичного фільму. Чотири роки промайнули, немов один день. Поки одного зимового вечора він, тримаючи обручку в руках, запитав мене: "Оксано, ти хочеш стати моєю дружиною?" – "Так!" - без роздумів і зі сльозами щастя на очах, відповіла я”, - пригадує Оксана.

№36 Олександр та Наталія Мельники "На жаль, познайомитись з першого разу не вийшло, але доля звела нас знову, і коли я зазирнула йому в очі, то зрозуміла, що ці очі мої і я хочу дивитись в них завжди. Кохання неможливо описати словами, його треба відчувати!!!,- поділилася з нами Наталія. - І як це прекрасно - триматись за руки коханої людини, дивитись на неї сяючими очима, і пронести всю цю казку через довгі-довгі роки...”

№ 37 Ольга и Сергей Руслановы

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ