Рівне ярмаркувало для героїв. Новорічно-різдвяний ярмарок "Героям Слава" на Майдані Незалежності зібрав чимало бажаючих допомогти армії. Школярі, громадські активісти, вихованці підліткових клубів та просто небайдужі рівняни могли виставляти для продажу новорічні та патріотичні сувеніри. Зібрані кошти організатори пообіцяли віддати на потреби бійців антитерористичної операції.

Підприємства, волонтери, школярі та вихованці підліткових клубів вийшли на головну площу міста, аби підтримати солдатів. На майдані Незалежності влаштували Андріївський ярмарок і назвали його "Героям Слава!".

Школярі та вихованці підліткових клубів у середмісті торгували святковим крамом власного виробництва. Новорічні іграшки, ляльки-мотанки у рівнян користувались попитом.

До святково-військового ярмарку також долучилися й активісти Громадянського руху "Льонокомбінат".

А волонтери з групи "Допомога Армії - Рівне " влаштували альтернативний ярмарок.

Свою акцію волонтери планували задовго до міського ярмарку. Напередодні зо півсотні волонтерок зібрались на вечорниці і наліпили вареників, аби продати їх рівнянам і у такий спосіб віддячити всім, хто допомагає армії.

Загальна виручка від міського ярмарку поки невідома. Але фактом залишається те, що всі гроші будуть витрачені на лікування та забезпечення наших хлопців, які боронять країну від окупантів на сході.