Вчора, 14 грудня, о 10:20 ранку, зі служби 102 надійшло повідомлення від жителя села Великі Цепцевичі Володимирецького району про те, що в період часу з 12 години ночі до 8 ранку, з двору будинку по місцю проживання, невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем марки «NISSAN PRIMERA» та зникли в невідомому напрямку.

Черговим по управлінню ДАІ негайно було орієнтовано всі наряди працівників Державтоінспекції, які в той час несли службу в місті Кузнецовськ та Володимирецькому районі, а також в прилеглих районах області на затримання даного транспортного засобу та встановлення особи, яка здійснила даний вид злочину.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, близько 17 години того ж дня, даний транспортний засіб був помічений працівниками ВДАІ з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району в лісовому масиві поблизу села Великі Цепцевичі.

Окрім того, правоохоронці встановили також особу, яка підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння іномаркою. Автомобіль працівниками Державтоінспекції було поміщено на територію Володимирецького селищного відділення міліції.

За даними прес-служби УДАІ УМВС України в Рівне нській області, відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 ККУ.

pic

pic

pic