Область готується прийняти молодь з тимчасово окупованих територій та району проведення АТО. Депутати обласної ради підтримують пропозиції управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації щодо проведення культурно-мистецьких та освітньо-виховних заходів, спрямованих на ознайомлення з історією та традиціями Рівненської області для дітей та молоді з тимчасово-окупованих територій та району проведення антитерористичної операції.

- Проект рішення «Про внесення змін до програми підтримки молоді в області на 2009-2015 роки» станом на сьогодні отримує одноголосну підтримку депутатів, які вивчають його на засіданнях постійних комісій. А таких вже відбулося три. Крім того передбачене збільшення фінансування у наступному році на проведення культурно-мистецьких та освітньо-виховних заходів для цієї категорії дітей та молоді, - розповів голова Рівне нської обласної ради Михайло Кириллов.

Як інформував начальник управління у справах молоді та спорту Віталій Ліпський, проект рішення розроблений з метою ознайомлення з історією та традиціями Рівне нщини, патріотичного виховання, розвитку духовності, моральності та формування загальнолюдських життєвих принципів дітей та молоді з тимчасово-окупованих територій та району проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили на сайті облради.