Рівненські вулиці які страждали від постійних підтоплень грунтовими водами можуть видихнути з полегшенням. У районі Пивзаводу, поблизу вулиць Дорошенка та Пирогова, які найбільше мучились від постійних підтоплень Рівнеоблводоканал облаштував загальносплавну систему водовідведення. Обійшлося це міському бюджету у майже 200 тисяч гривень. Але справа того варта.

В'ячеслав Філіпчук як ніхто знає, що таке грунові води та шкода від них. Його будинок на вулиці Пирогова у Рівному. Щороку, навесні вода заповнює його погріб. Каже там все підняте на метр, щоб не псувалось.

Вирішити проблему районі вирішили у Рівне облводоканалі. Тут побудували самоплинний колектор та насосну станцію. Кажуть, загальносплавна система водовідведення допоможе справитись із багаторічною проблемою мешканців цього району.

Тобто люди, я помешканнях ,або ж підсобних приміщеннях після кожних опадів стояла вода, тепер можуть підключитись до системи водовідведення. За технічними умовами потрібно звертатись до Рівне облводоканалу.