Півроку просив - тепер збирається до комунальників - з бачками та мисками. Саме у них мешканець квартири на 9 поверсі ну вулиці Київській 79 роками ловить воду що ллється в квартиру через козирок над балконом, який протікає. Півроку тому каже, активно почав звертатись до Жеку. Але далі обацінояк дідо не пішло. Чи відремонтують навіс цьогоріч дізнавався комунальний патруль.

)Це Євген Білан показує свою проблему - козирок над балконом, який не ремонтувався 15 років пропускає у його квартиру усі опади, що на нього потрапляють. На балконі - купа шматок щоб вимочувати воду, а ще бачки та миски. Радіє кожній зловленій краплі. Але далі так жити не може, бо каже, треба і на роботу ходити. Ще улітку Євген почав бити на сполох, сподівався, що ЖЕк відремонтує навіс.

Після мовчання на друг заяву чоловік пішов сам у ЖЕК - до головного інженера.

Так щомісяця листуючи Жеку чоловік не діждався довгоочікуваного ремонту козирка. Зате там дочекались холодів. Якраз перед тим у будинку на Київській 79 почали капітальний ремонт даху. Тож, жевріла надія, що навіс відремонтують, в комплексі. при чому що головний інженер ЖЕКу запевнив, що ремонтники мають його відремонтувати. А перед Покровою й взагалі заявив, що козирок вже відремонтований.

У ЖКП Покровське, очевидно, такому не зрадіють. Кажуть із 40 заявок не ремонт козирків зробили не всі - не встигли відремонтувати в тому числі і у Євгена. І цьогоріч не робитимуть, повідомив головний інженер Володимир Поліщук. Бо для цього потрібно підрядників наймати та й роботи дороговартісні, а ще - зима. Зобов'язати комунальників виконувати свої обов'язки могло би рішення суду. А можливо візит обуреного споживача із мисками та тазиками пришвидшить цей процес?