Вони вам точно знадобляться.

1. Будьте впевнені в собі.

Немає причин соромитися! Ви перший раз бачите цю людину, і, якщо захочете, більше ніколи її не побачите! Так чому б не розслабитися і не вести себе впевнено? Якщо ви хочете реально знайти собі пару, впевненість тільки допоможе вам у цьому і додасть шансів.

ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ НА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ "ШВИДКІ ПОБАЧЕННЯ"

2. Посміхайтеся і будьте приємним співрозмовником.

Хто б побажав опинитися на побаченні з кимось, хто веде себе, як ослик Іа-Іа? Мені б не хотілося дивитися на сумне обличчя людини, про яку створюється думка, що її просто змусили прийти сюди. Посміхайтеся! Посмішка знімає напругу між людьми, тим більше, коли вони бачаться в перший раз.

3. Будьте відкриті, стежте за мовою тіла.

Намагайтеся не закриватися від співрозмовника: не схрещуйте руки, ноги, не відкидайтесь на спинку стільця, не уникайте зорового контакту. Якщо вам не дуже подобається людина, не обов’язково протестувати в спілкуванні з ним. Тримайте свої руки на колінах або на столі, як вам зручно. Нахиліться ближче, щоб чітко чути питання і відповіді на питання, які задаєте ви. Підтримуйте зоровий контакт настільки, наскільки можете, але не перестарайтеся. Якщо ви будете відверто роздивлятися свого співрозмовника, він може відчути незручність, що, знаєте, не дуже приємно.

4. Пустіть в хід своє почуття гумору.

Не обов’язково бути професійним коміком, щоб мати почуття гумору. Знайомство повинно асоціюватися у вас з веселощами, а не зі стресом. І якщо ви не можете вдало жартувати, то достатньо буде розрядити ситуацію парою смішних історій.

5. Переконайтеся в тому, що ваші питання допоможуть скласти хоча б приблизну картину про людину навпроти.

У вас є тільки 7 хвилин, щоб поставити свої запитання та отримати якомога більше інформації про нового співбесідника. Хтось, звичайно, дає вам більше часу на спілкування, але 7 хвилин – це стандарт. Використовуйте його з розумом. І якщо у вас є більш-менш чіткий план питань, вам буде куди простіше. Приходьте туди підготовленими і тоді ви підете з результатами.

ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ НА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ "ШВИДКІ ПОБАЧЕННЯ"

6. Удачі!

Цей вид знайомств здається мені дуже цікавим, до того ж веселим! Якщо ви йдете туди з негативним настроєм, що це все погано скінчиться, таку ситуацію ви в підсумку і отримаєте. Але в більшості випадків все проходить дуже весело. На першому турі напруга, звичайно, кипить, але потім стає простіше і невимушено. Насолоджуйтесь, і пам’ятайте, що нікого з співбесідників ви можете більше ніколи не побачити.

P.S: Іноді один раз краще побачити, ніж сто разів почути! Ставайте учасниками «Швидких побачень», та переконайтеся, що наше місто сповнене романтикою та авантюризмом!!!