Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 12 грудня, близько півночі, поблизу села Сварицевичі Дубровицького району. Водій автомобіля «Renault Kangoo», 29-річний житель Зарічненського району, з невідомих наразі причин, допустив з’їзд автомобіля в кювет, де в подальшому здійснив наїзд на придорожнє дерево.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та 26-річний пасажир автомобіля «Renault» від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Ще один пасажир легковика, 38-річний житель Зарічненського району, з численними травмами каретою швидкої медичної допомоги був доставлений реанімаційне відділення Зарічненської ЦРЛ.



pic

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі назначено ряд експертиз, які і встановлять остаточну причину даної дорожньо-транспортної пригоди.

Працівники Державтоінспекції вкотре звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, в жодному разі не сідати за кермо в стані сп’яніння, зважати на погодні умови, враховувати стан дорожнього покриття, дотримуватися безпечної дистанції та обирати безпечну швидкість руху.

Про це повідомляють у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області