Під час здійснення обшуку та огляду особистих речей ув’язненого, який утримується в Рівненському слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Рівненській області, після судового засідання, в приміщенні обшукової кімнати чергової частини установи, в натільній білизні було виявлено паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження ззовні схожу на наркотичний засіб.

«Виявлений в результаті догляду згорток було вилучено в присутності понятих слідчо-оперативною групою Рівне нського МВ УМВС України в Рівне нській області для подальшого направлення та проведення експертизи в НДЕКЦ при УМВС України в Рівне нській області», - розповідає в.о. начальника установи Валентин Дорошко.

За даними прес-служби управління ДПтС України в Рівне нській області, по даному факту працівниками Рівне нського МВ УМВС України в Рівне нській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України та здійснюється досудове розслідування.

pic

pic