У Рівному дітям учасників АТО пропонують безкоштовну фотосесію "Різдвяне диво".

Четвертий щорічний фотопроект "Різдвяне диво" стане соціальним. Фотохудожник та керівник проекту Олександр Харват підтримав ініціативу волонтерського батальону "ДАР" і вирішив приділити часточку свого творчого тепла дітлахам, батьки яких захищають Україну в зоні АТО. Взяти участь у "Різдвяному диві" діти військових можуть на безкоштовній основі. Фінішуватиме проект на Різдвяні свята великим казковим балом у Рівне нському обласному ляльковому театрі.

Стати героєм «Різдвяного дива» може кожна дитина віком до 16 років. Фотографуватися для святкової фотовиставки можна також з матусями та татусями.

Кожен з учасників фотосесії отримає кращі відзняті фото в електронному та друкованому вигляді. Найкращі світлини будуть виставлені в галереї "У фарватері істин" в ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" та в ляльковому театрі.

Як взяти участь:

Участь у проекті можуть взяти усі діти віком до 16 років. Реєстрація та фотосесії з 18 листопада по 25 грудня за телефонами: 0362-452-700, 097-1164-539. Під час реєстрації можна узгодити день та час зйомки. Після проведення фотосесії учасники отримують до 5 кращих фото в електронному варіанті. А після завершення фотовиставки кращі друковані фото, - розповідає волонтер Юрій Дюг на сторінці у ФБ.