Поезію на гострі соціальні теми і не тільки сьогодні можна було почути у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, адже саме там свою третю поетичну збірку представляв Олександр Берестяний. Презентацією зацікавились освітяни міста і наші кореспонденти.

Рівне нський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти співпрацює з Олександром Берестяним вже третій рік. Саме тому і став місцем презентації нової збірки поета, яка отримала назву "Ще не вечір". Сам автор вже добре знаний у ВУЗі.

Організатори розповідають - такі зустрічі з З Олександром Берестяним є унікальними, адже мають значення для всієї області.

Прониклива лірика, патріотичні вірші, сонети, навіть віршовані анекдоти увійшли до нової роботи автора. А сама книга стала результатом творчості поета за останній рік. Збірка "Ще не вечір" є своєрідною реакцією Олександра Берестяного на події в Україні.

Не цурається поет і нових поглядів у сучасній літературі. Автор каже-експерименти із українським словом лише допомагають розвивати творчість. Результатом цього і стали 3D вірші.

Всі бажаючі вже можуть ознайомитись із новою збіркою поета, а сам автор на досягнутому зупинятися не збирається та обіцяє потішити всіх новими роботами найближчим часом.