Рівняни вже систематично допомагають бійцям АТО. Зокрема сьогодні вихованці 8-ї школи зібрали власноруч виготовлені обереги, продукти харчування, засоби особистої гігієни, листи та теплі речі. Все це вони передали волонтерам, які повезуть вантаж бійцям. Подробиці зустрічі з маленькими патріотами у нашому сюжеті.

У Рівному постійно триває збір гуманітарних вантажів у зону АТО для підтримки наших військових. Вихованці 8-оі рівненської школи, теж долучилися до збору допомоги військовим, які перебувають на передовій і поспілкувалися з людьми, які цю допомогу туди доставляють. Волонтери в свою чергу кажуть, що наші діти - це наш надійний тил. В знак подяки за підтримку бійці передали дітям прапор з передової та фотокартки з зони АТО.

Допомагають дітям у створенні патріотичних стрічок для бійців батьки. Ідея підтримати українських воїнів належить Ользі Мельник. Її чоловік неодноразово доставляв допомогу в зону проведення АТО. Жінка розповідає, що це була ніби ланцюгова реакція, від початку волонтери звернулись до вчительки аби дітки просто намалювали малюнки підтримки, які грітимуть серця воїнів АТО.

Окрім оберегів та продовольчих товарів, юні патріоти передали волонтерам і ікону Божої матері та помолилися за здоров'я та життя наших бійців. Дітлахи, щиро співчувають та хвилюються за наших воїнів, саме тому і долучилися до такої не дитячої і не легкої справи.

Організатор волонтерської акції Марія Стельмащук, каже - патріотичний дух заполонив увесь колектив восьмої школи.

Окрім власноруч зроблених оберегів, виготовлених учнями молодших класів, старшокласники місяць тому почали плести маскувальну сітку. А завдяки зусиллями колективу школи та батьківської громади змогли зібрати і фінасову допомогу. Більше двох з половиною тисяч гривень передали волонтерам на придбання реанімобілю необхідного бійцям.