У зв’язку із надзвичайним станом на ринку електроенергії України, що склався через дефіцит потужності електроенергії в Україні та для забезпечення стабільної роботи Об‘єднаної енергетичної системи України НЕК «Укренерго» продовжує запроваджувати вимкнення електричної енергії.

З огляду на тривалість запровадження таких вимкнень та з метою впорядкування обмежувальних графіків вимкнень по потужності та для інформування населення про їх введення в оперативному режимі ПАТ «Рівне обленерго» розробило плани відключень по годинам на території Рівне нської області та міста Рівне .

Орієнтовні дані по вимкненням розроблені з урахуванням проходження максимуму навантаження Об’єднаної енергетичної системи України в Рівне нський області. З сьогоднішнього дня.

Понеділок – П’ятниця. 8:30 – 10:30 всі райони області повністю.

15:45 – 17:45 Гощанський, Здолбунівський, Острозький, Радивилівський, Дубенський, Млинівський, Демидівський та Рівне нський райони.

17:45 – 19:30 Костопільський, Березнівський, Сарненський, Володимирецький, Зарічненський, Рокитнівський, Дубровицький, Корецький райони.

Кожен робочий день 16:50 – 18:30 місто Рівне .



pic

Про це повідомляють у ПАТ "Рівне обленерго".