У Рівному з'явиться триметровий Янгол Миру, який прикрашатиме місто у новорічно-різдвяні свята. Місцеві чиновники вже презентували програму заходів щодо зустрічі та проведення новорічних свят. Головний "меседж" свята у Рівному - благодійні ярмарки, та янголи-охоронці, які також відправляться у зону АТО.

Допомагати бійцям, які зараз знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції, вирішили міські чиновники. Так, 13 грудня на Майдані Незалежності у Рівному з 11-ї до 16-ї години проходитиме благодійний ярмарок, де, в основному, продаватимуть вироби ручного виготовлення.

Після закінчення ярмарку Галина Кульчинська пообіцяла привселюдно підрахувати усі зібрані кошти, які пізніше підуть на допомогу пораненим воїнам АТО. У той же день о 12 годині на майдані Незалежності відбудеться традиційний український обряд Калити. А на свято Миколая, під час офіційного відкриття міської ялинки, чиновники обіцяють представити рівнянам унікального Янгола Миру – металеву фігуру, яка з підставкою досягне висоти майже в 3 метри. На його оздоблення знадобиться понад 40 метрів світодіодних гірлянд.

Долучать до свят і школярів міста. Діти виготовлятимуть своєрідні обереги, у вигляді маленьких янголів з фетрового матеріалу. Також учні писатимуть листи, які відправлять для бійців, що зустрічають свята у зоні АТО.

Таких янголів планують зробити більше двох тисяч.