Третьокласниця передала військовим на передовій в зоні АТО танк.

Він зроблений з шоколадних цукерок. Знизу скромний підпис “Постачальник солодкої зброї Дар’я Карась, 3-а клас, КЗШ-72, м. Кривий Ріг”. Танк був запакований у картонну коробку. Разом з іншими подарунками для військовослужбовців його привезли волонтери.



pic

pic

pic

– Час від часу добровольці привозять для наших військовослужбовців подарунки від простих українців, – розповідає полковник Сергій Жалюк, – звичайно, для військових це дуже важливо. Така підтримка додає сили і волі стояти до перемоги за свій народ. Та коли ми відкрили цю картонну коробку, то багато хто затамував подих від хвилювання. Солодкий танк від третьокласниці Дар’ї нікого не залишив байдужим. Тож ми вирішили сфотографувати передачу подарунку бійцям. Сподіваємося, що цю фотографію побачить Даша.



pic

pic

На знімку – бійці 93-ої окремої механізованої бригади з танком і словами подяки. – Дар’я, дякуємо тобі від імені всього нашого підрозділу 93-ої механізованої бригади за твій смачний подарунок. Твоя підтримка додає нам сил у боротьбі за Україну, – так слова передають українські солдаті маленькій небайдужій школярці.



pic

Про це повідомили у прес-центрі АТО