По одномандатним виборчим округам до складу ВРУ потрапило п'ять рівнян, ще двоє пройшли по списку політичної партії "Народний фронт".

По одномандатному виборчому округу №152 вчергове до ради потрапив Олег Осуховський, він працюватиме в Комітеті Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції.

Юрій Вознюк обраний до Ради по №153 округу, член партії "Народний фронт", працюватиме заступником голови Комітету ВРУ з питань податкової політики.

Його однопартієць, Сидорчук Вадим, який пройшов до Ради по списку партії, також працюватиме в комітеті з питань податкової та митної політики.

Виборчий округ №154 привів до Парламенту Олександра Дехтярчука, він став членом Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Яніцький Василь, член депутатської фракції Партії "Блок Петра Порошенка", обраний 155 одномандатним виборчим округом, став заступником голови Комітету з питань правової політики та правосуддя.

На 156 одномандатному виборчому окрузі виборці віддали свої голоси Євтушку Сергію, члену депутатської фракції політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді України. Він - член Комітету Верховної Ради України з питань транспорту.

Насамкінець, уродженець Сарнещини - Корчик Віталій (№ 67 у списку партії "Народний фронт") працюватиме у тому ж комітеті, що і Євтушок Сергій - Комітеті ВРУ з питань транспорту.