Родичі Героїв Небесної сотні просять зняти портрет Олександра Музичка (відомого як Сашко Білий) з меморіалу у центрі міста. Про це йдеться на офіційному сайті міста Рівного 0362.ua, передає ((http://www.unn.com.ua/uk/news/1413586-vkladniki-proveli-pid-nbu-miting-proti-depozitnogo-i-kreditnogo-rabstva-strim)(УНН)).

Зазначено, що рідні загиблих під час подій на Майдані пояснюють своє прохання неоднозначним ставленням до різних методів боротьби, які використовував Сашко Білий та майданівці у Києві.

“Родичі загиблих героїв кажуть, що не мають нічого проти нього, але впевнені, що, якщо це меморіал „Небесна сотня“, то тут повинні бути портрети саме її героїв”, — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що ставлення рівнян до постаті О.Музичка залишається неоднозначним: одні важають його героєм і виступають проти того, щоб портрет знімали з меморіалу, інші ж підтримують ідею родин героїв Небесної сотні і вважають, що для цього портрету варто знайти інше місце.

Водночас, рівненські чиновники запевняють, що до розміщення портрета О.Музичка на меморіалі загиблим героям Майдану не причетні. Однак, готові знайти для Сашка Білого інше місце, якщо буде звернення від рідних загиблих майданівців.