Сьогодні, як ніколи гостро відчувається потреба в їх допомозі. Мова про волонтерів, які сьогодні приймають вітання з нагоди міжнародного дня волонтера. Їх робота та старання колосальні. Нещодавно ми розповідали, що на Рівненщині почали шити зимові маскувальні костюми, частину їх вже відправили на Схід. А днями взялися за пошиття маскувальних чохлів - уже для бойової техніки.

Третьокурсниці коледжу після занять додому не поспішають. На них чекає не менш важлива справа у майстерні рідного технікуму. Тут дівчата шиють маскувальні чохли на великогабаритну техніку.

Студентки-волонтерки певні, їхня праця допоможе бійцям стати невидимими для ворога. Тож готові навіть пожертвувати канікулами, аби допомогти хлопцям, які на сході.

Поки дівчата трудяться над накидками для техніки. Кажуть, на їх пошиття піде два-три дні. Опісля приступлять до пошиття спідньої білизни - теж бійцям.

Інші студенти коледжу теж допомагають бійцям, як можуть. Нині вже зібрали і передали волонтерам необхідні медикаменти.

Продовжують шити рівненські майстрині і маскувальні костюми. На рівненському складі якраз остання партія відшитого "захисту" для військових. Волонтери кажуть, вже тут виявили ще одну, додаткову деталь у костюмі.

А ще допомоги, і не в останню чергу волонтерської. Саме із цього рівненського складу на передову відправляють маскувальні костюми і продовжать їх шити для бійців на блок-постах. На прохання військових і маскувальні чохли почали виготовляти.

Як тільки маскувальні чохли будуть готові, їх відправлять бійцям. Заодно волонтери шукають сніжно-білу цупку тканину, щоб пошити маскувальні костюми.