4 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування у Рівному провели акцію «День з керманичами міста». А наступного дня, 5 грудня, міський голова Рівного Володимир Хомко урочисто вручив усім учасникам заходу пам'ятні сертифікати на згадку.

Зокрема, студентам доручали керувати містом вже не вперше. Це щорічний захід, приурочений дню місцевого самоврядування. Днем раніше 25 хлопців і дівчат відпрацювали повноцінний робочий день із рівненськими чиновниками. Відвідували наради, обговорили нагальні соціальні та комунальні проблеми і навіть перевірили підготовку до різдвяно-новорічних свят. А по тому зібралися у залі засідань Рівне нського міськвиконкому. Поділилися враженнями і отримали сертифікати про успішне стажування у рамках акції "День з керманичами міста".

Але на цьому ознайомлення студентів з робочими буднями управлінців не завершується. Вже з наступного тижня міський голова Володимир Хомко щодня працюватиме з новими студентами. Наразі таке бажання висловили 10 представників Рівне нських вищих навчальних закладів. Вони будуть присутніми під час усіх нарад та робочих зустрічей міського голови, а також братимуть участь в прийомі громадян.

Організатори та співорганізатори заходу — управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівне нської міської ради за підтримки управлінь та відділів виконавчого комітету Рівне нської міської ради.

ДОВІДКОВО. Метою заходу є створення додаткових стимулюючих умов для громадської та творчої активності студентської молоді, розширення її участі в діяльності органів місцевого самоврядування, а також виявлення всебічно розвинених молодих людей та підготовка резерву для роботи в органах місцевого самоврядування.

Місцем проведення акції був Виконавчий комітет Рівне нської міської ради, управління та відділи виконавчого комітету Рівне нської міської ради.

Учасниками акції були студенти 3-5 курсів ВНЗ III-IV рівнів акредитації м.Рівного.

Головними критеріями при відборі учасників акції були важливість обраного учасником акції напрямку щодо місця проходження стажування, рівень знань в галузі, яку обрав учасник акції та активна участь у громадському житті навчального закладу та успішність претендента не менше 4,5 протягом всього терміну навчання (підстава-залікова книжка).

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради

pic

pic

pic

pic

pic

pic