Від того, якому кольору Ви віддаєте перевагу багато що залежить: Ваші бажання, потреби, цілі у відносинах. Пропонуємо Вашій увазі невеличкий тест, який неодмінно допоможе визначити, який тип чоловіків Вам більше підходить.

Отже , оберіть один з трьох кольорів. Просто гляньте й довго не замислюючись, оберіть один.

Зелений - Фіолетовий – Помаранчевий

Обрали? А тепер ознайомтеся з результатом: 

Якщо Ви зупинилися на зеленому ...

Зелений колір означає те, що Ви обираєте відвертих чоловіків. У ході зустрічі вони готові розповісти про своє життя, вони почувають себе комфортно і впевнено у Вашій присутності, вони відчувають підтримку з Вашої сторони. Та обставина, що Ви спонукаєте чоловічу половину до відкритої розмови, дозволяє Вам визначити, що потрібно і важливо тому чи іншому чоловікові, які його наміри, до яких відносин він прагне. Перевагу надали зеленому означає й те, що Ви шукаєте стабільності в житті і прагнете знайти того, хто б цю стабільність приніс і у Ваше життя, разом з достатком і впевненістю у майбутнє. 

Ви обрали фіолетовий ... 

Фіолетовий колір означає, що Вас приваблює перш за все енергія чоловіка. Проте насправді, Вам скоріше підійде той тип чоловіків, хто здатен Вас заспокоїти і створити комфортні умови для Вас. Ви підкорюєте чоловіків Вашою грою, Вашою енергією, ви просто заряджаєте оточуючих чоловіків, робите їх життя цікавішим й різноманітнішим.  Ви лояльні у відносинах. Самі відносини Ви розглядаєте як серйозну справу. Ви приймаєте рішення вийти заміж тільки після того, як Ваш кандидат зможе пройти основний критерій відбору, який більшою мірою стосується зовнішньої привабливості чоловіка. Погодьтеся, що всі любительки фіолетового будуть прагнути вийти заміж за красенів. З цієї причини все-таки рекомендуємо не відкидати відразу всіх, хто не пройшов Ваш відбір, а давати чоловікам ще один шанс проявити себе. 

Ви зупинилися на помаранчевому ... 

Якщо Ви любителька помаранчевого кольору, про Вас можна сказати те, що Ви дуже харизматична, влюбчива і зваблива особа, яка просто зачаровує чоловіків. Ви вмієте слухати і міркувати, що дозволяє Вам практично завжди правильно сприймати ситуацію і вгадувати характер відносин. Вас може звести з розуму лише один погляд чоловіка. Однак незважаючи на те, що Вас можна зачарувати поглядом, рішення про вступ у шлюб Ви все ж будете приймати не емоційно, а гарненько поміркувавши. Ви інтуїтивно будете шукати розумного партнера і постійного, які, як правило, одружуються один раз і на все життя. Ви прагнете будувати відносини з тими чоловіками, які Вас можуть чогось навчити. 

Оскільки Ви володієте сильною харизмою, Ви не можете відразу з перших днів вашого знайомства проявити Вашу чуттєву сторону. Все, що здатен помітити Ваш молодий чоловік - так це Ваше вміння захищатися, відповідати сарказмом на питання. Іншими словами, Ваш «гострий язичок» буде помічений в першу чергу. З цієї причини прагніть не перестаратися і все ж давайте зрозуміти, що Ви можете бути теж сентиментальними і жіночними.