3 грудня, у Міжнародний день інвалідів, керівництво УДАІ УМВС України в Рівненській області відвідало дітей підшефного навчального закладу - Острозьку спеціальну школу-інтернат № 2.

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Мета, заради якої цей день був проголошений – дотримання прав людини і участь інвалідів в житті суспільства. Проведення Міжнародного дня інвалідів спрямовано на привернення уваги до проблем інвалідів, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Вже стало доброю традицією, що керівництво УДАІ УМВС постійно відвідує вихованців підшефної установи. В Острозькій спеціальній школі-інтернат No 2 виховуються діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей. Саме тому вони потребують більшої уваги та допомоги.



pic

У цей день до закладу завітав голова Рівне нської обласної ради Михайло Кириллов. Також шанованим гостем був заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівне нській області Петро Харчук, який у своїй промові вихованцям школи-інтернат побажав добра, віри у краще майбутнє та нагадав про те, що у них є надійне плече підтримки.

- Вихованцями Острозької спеціальної школи-інтернат № 2 ми опікуємося вже тривалий час. Зі своєї сторони робимо все можливе у вирішенні нагальних потреб закладу, – зауважив підполковник міліції.



pic

Під час святкового заходу вихованці школи-інтернату зустріли гостей святковим концертом. Діти продемонстрували танцювальні номери, читали вірші та співали пісні. Як було приємно бачити усмішки та радісні оченята на обличчях дітей, які так хотіли, по–дитячому, сподобатися всім присутнім.



pic

У свою чергу, від імені навчального закладу директор Галина Бернацька подякувала гостям за теплі слова і гарні подарунки та висловила сподівання про подальшу співпрацю.

Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області/

pic

pic