Рівненські волонтери вже працюють не тільки в Рівному, а й знані в інших містах та столиці України. Час тече, все змінюється, змінюється і волонтерський рух. "Допомога армії – Рівне" розрослась і розширилась. Тому волонтери вирішили провести ребрендинг. Група волонтерів "Допомога армії-Рівне" тепер стала волонтерським батальйоном цивільного забезпечення солдатів "ДАР".

- Ми змінили логотип, перерозподілили напрямки. Виготовили нові якісні наклейки і пломби, - розповіла координатор групи волонтерів "Допомога армії – Рівне " та керівник волонтерського батальйону "ДАР" Вікторія Шинкаренко. - Тому для ефективної роботи просимо всіх власників магазинів та установ Рівного передати банки та скриньки нашим волонтерам на інкасацію, заміну пломб. Волонтери дуже вдячні вам за підтримку волонтерського руху та солдатів Збройних сил України. Ви можете підвезти їх до нас на склад на Князя Володимира, 108 та передати їх нашому координатору Оксані Даниловій (тел.: 0976450249). Або волонтери Юрій Дюг, Олена Котик, Валерій Грушецький приїдуть і замінять банку у зручний для вас час, який ви можете повідомити Оксані Даниловій, - зазначають волонтери.



pic

Група волонтерів "Допомога армії-Рівне ", а тепер - рівненський волонтерський батальйон "ДАР", відправляє іменні та групові вантажі до БТО «Горинь», 51 ОМБР, 55 ОБрЗ, 24 ОМБР, 72 ОМБР, 80 ОАМБР, 95 ОАМБР, 28 бригади, 93 ОМБР, 3 полку СПН ГУР, 8 полку СПН ГУР, батальйонів «Донбас» і «Азов», «Айдар». Кожна з коробок вантажу виписана і призначена конкретному бійцю даних підрозділів. А всі доставки вантажів для солдатів ретельно контролюються волонтерами.



pic

Рівне нський волонтерський батальйон "ДАР" з початку роботи зібрав і відправив в зону АТО для військових більше 600 тонн провізії. Також зібрали більше 1,5 мільйона гривень на придбання форми та технічних засобів для військових. Зокрема, волонтери закупили більше 2000 комплектів форми для солдатів, маскхалати, тактичні рукавички, окуляри, бронежилети. Також волонтери на зібрані від рівнян кошти придбали три тепловізори, один безпілотник з Європи, 3 автомобілі Volkswagen т4, 2 реанімавтомобілі.