Що можна приготувати на Новий 2015 рік (Кози), при цьому маючи на увазі, що символ майбутнього року, є великою любителькою делікатесів?

Отже, насамперед потрібно звернути увагу на те, щоб новорічний стіл 2015 був оригінальним, неординарним, а кулінарні шедеври вражали не тільки своїм виглядом, але і смаком. Гарне оформлення для святкового столу – це 80-90% успіху. Наприклад, ви можете закуску подати на підносі сріблястого кольору, а навколо розкласти яскраві тарталетки з зеленню.

Хто не знає, що приготувати на Новий 2015 рік, то згадайте, що любить наша покровителька – Коза, адже вона просто обожнює овочі, але і від м’яса відмовлятися не варто. Нехай кролятина буде на вашому столі обов’язково. Невелика хитрість – пам’ятайте, щоб кролятина була ніжною і м’якою, треба її спочатку на пару діб помістити в морозильну камеру, після розморожування м’ясо стане ніжним, як варіант з нього Ви можете приготувати (готувати) на Новий 2015 рік Кози дуже смачну грецьку страву під назвою “Стифадо”.

Також для різноманітності можна приготувати й інші салати на Новий 2015 рік – наприклад, спробуйте приготувати салати «Батумі», «Парадіз», рибний або грецький салат, крабовий салат та інші, які вам найбільше сподобалися.

Також не забувайте готувати і десерти – желе різних кольорів, запечені банани, торти і тістечка. Постарайтеся десертам надати форму Кози, так як вони повинні виглядати дуже оригінально і яскраво.