Сьогодні, 3 грудня, о 14.00 годині, у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці (ІІІ поверх, відділ мистецтв) відбудеться презентація виставки авторських художніх виробів зі шкіри Олександра та Тетяни Соловей.

Художні вироби зі шкіри виконані в авторській техніці, яку брат та сестра практикують протягом 15 років. Тут картини, прикраси, предмети інтер’єру.

Шкіра – найдавніший матеріал, який використовує людина. По-новому показати добре відомий матеріал вдається не кожному. Але роки кропіткої праці, талант та безліч експериментів привели майстрів до успіху.

Творчість Олександра та Тетяни Соловей вражають своїм розмаїттям, гармонійною колористикою, своєрідною технікою виконання. Пластична і приємна на дотик, шкіра чудово підходить для метаморфоз, які здатна творити фантазія сучасних майстрів.

Властивості шкіри настільки різноманітні, що її можна використовувати в будь-яких художніх композиціях та виробах.

Роботи молодих майстрів «оселилися» в приватних колекціях України та в багатьох інших країнах. Тетяна та її брат Олександр приймали участь в мистецьких фестивалях та ярмарках, обласних та міських виставках декоративно-прикладного мистецтва.

Виставка триватиме протягом 20 днів. Вхід вільний.