Він мріє одужати та в майбутньому стати лікарем. Чотирнадцятирічний Владислав Лебедєв нині пересувається на інвалідному візку. Хлопець переніс вже два інсульти, минулоріч у нього виявили дуже рідкісну хворобу - системний васкуліт. В Україні поставити на ноги дитину неможливо, а щоб виїхати на лікування закордон необхідна велика сума коштів.

Відмінник і оптиміст, Владислав Лебедєв, незважаючи на свою недугу самотужки намагається вчити іноземні мови, грає на гітарі, полюбляє читати книги, будує плани на майбутнє та має ще низку захоплень.

І це тоді, коли левову частку свого життя чотирнадцятирічний Владик провів в лікарнях. Вперше у три місяці в нього виявили обструктивний бронхіт, який після одужання ще не раз повертався. Потім у дитини виявили бронхіальну астму. З часом у хлопця стали помічати припухлість і біль у суглобах, через який він не міг вже рухатись. Тож з'явився ще один діагноз - ювені́льний ревмато́їдний артри́т. А після частого підвищення артеріального тиску та загального погіршення стану вже в столиці медики діагностували системний васкуліт. Дитина майже постійно знаходиться в стаціонарі і час перебування там постійно збільшується, говорить лікар.

Кваліфіковану допомогу Владику можуть надати в Ізраїлі, Німеччині чи Росії. Однак, у зв'язку з теперішніми подіями варіант лікування у сусідній країні відпав. Тож нині мама хлопчика спілкується з лікарями цих країн та збирає кошти.

Допомогти Владиславу встати на ноги та забути про хворобу може кожен перерахувавши кошти на рахунок. Кожна гривня наближує хлопця до одужання.

Р/Р 29244825509100

ЗКПО 14360570

МФО 305299

Приват Банк 5168 7572 3881 5684 на ім'я Лебедєва Алла

Телефон мами 093 756 17 35