Рік Кози повний оптимізму для усіх знаків зодіаку. Ті, хто самотній, активно прагнутиме знайти особисте щастя. Утворюватимуться нові союзи, правда, іноді за рахунок руйнування стосунків, що склалися. Радість від спілкування з протилежною статтю, неймовірні емоції, маса переживань чекають кожну людину - така щедра дерев'яна Коза на почуття. Пристрасті можуть захопити настільки, що захоплення стануть некерованою залежністю, бажанням володіти цілком і повністю коханою людиною, можливі сцени ревнощів .

У шлюб зірки радять вступати усвідомлено, тільки у тому випадку, якщо є абсолютна упевненість в партнерові. Нові сімейні союзи, створені в рік Кози, будуть довготривалими. У тих подружніх парах, де були конфлікти, обидві сторони прийдуть до розуміння інтересів один одного, агресії стане менше, а бажання пробачити і виправити помилки, більше. Дерев'яна Коза дозволяє бути чуйнішою і доброзичливішою один до одного.

Овен

Тим, хто народився під знаком Овен любовний гороскоп 2015 радить не втрачати голову у вирі почуттів. Любов захопить представників цього знаку цілком і повністю, відсунувши інші переживання і емоції на другий план.

Телець

Для Тельців рік може бути доленосним. Цілком імовірно, що саме в 2015 відбудеться зустріч з єдиним ( єдиною ) і на все життя. Головне - зрозуміти , хто він ( вона ), оскільки затребуваність серед протилежної статі у Тельців зашкалюватиме .

Близнюки Близнюкам , у яких є пара , має відбутися перевірка на міцність . Від своєї долі не піти, а ваше щастя від вас нікуди не подінеться . Тести і випробування на істинність почуттів пройдуть не всі , це буде неприємно , але потрібно відноситися до всього філософськи. Після з'ясування стосунків поруч залишаться дійсно улюблені і люблячі.

Рак

Ті , хто народився під знаком Рак , в 2015 році повинні визначитися з власними перевагами , і відправитися на пошуки тієї єдиної , яка стане втіленням мрії. Якщо зустріч вже сталася , цінуйте того , хто поруч і не відпускайте , адже втратити набагато легше , ніж побудувати нові стосунки .

Лев

Левам потрібно буде здолати безліч перешкод на особистому фронті , взяти перемоги , поринути у вир пристрастей . Романтичні зустрічі можливі в далеких поїздках , або з особами протилежної статі , що приїхали здалека.

Діва Дівам зірки обіцяють залишитися з тими , хто перевірений часом . Після тимчасових розлучень станеться повернення до колишніх пасій . Сімейним Дівам астрологи радять відправитися в подорож , у вас буде можливість для цього.

Терези Терези в 2015 році можуть одружитися . Представників цього знаку буде найбільше серед молодят . А ті , хто не одружиться , проявлятимуть свою привабливість , але й вітрянність , властиву знаку . Звабленних буде багато, але самі Терези віднесуться до романів як до способу підвищити свій життєвий тонус й самооцінку .

Скорпіон

Скорпіонам треба прислухатися до внутрішнього голосу , розібратися у своєму оточенні . Цей знак зазвичай не обділений увагою протилежної статі , але чи завжди поруч саме ті , хто дійсно потрібний Скорпіонові ? Саме це потрібно зрозуміти представникам знаку в 2015 році.

Стрілець

Стрільці, як завжди, активні , але їх романи можуть бути швидкоплинними і несерйозними . Так довго тривати не може , і в 2015 році , швидше за все , безперспективним романам настане кінець . Особливо багато приводів для ревнощів навколо Стрільців буде в квітні-травні і липні-серпні . Але чи будуть ревнощі означати любов - питання відкрите.

Козеріг

Козероги близькі до того, щоб зробити наявний роман законним шлюбом . Якщо стосунки перевірені часом - сміливо вирушайте під вінець. Самотнім Козерогам зірки обіцяють доленосну зустріч.

Водолій

Водолії зможуть знайти відповідну людину через інтернет, по листуванню . Товариський та енергійний , Водолій завжди має багато знайомств, а 2015 рік дає шанс знайти дійсно споріднену душу .

Риби

Рибам потрібно поринути в романтику , починаючи з квітня місяця . Аж до середини літа представники цього знаку будуть оточені увагою протилежної статі . Шанси знайти свою половину в 2015 році дуже високі.

P.S: Не шукайте щастя, а будьте його джерелом і вам обов’язково пощастить у 2015 році!!!