Якщо цьогоріч Вам хочеться прикрасити ялинку якось незвично, але свої ідеї ніяк не можете зібрати до купи — пропонуємо кілька цікавих ідей, як зробити ялинку оригінальною.

Смачна ялинка



pic

Ця ідея сподобається усім ласунам: звичайну ялинку прикрасьте цукерками, смачним печивом, льодяниками, бубликами. Головне втриматися і не з'їсти ялинкові прикраси ще до того, як Ви розвісите їх на зеленій красуні.

Снігова королева



pic

Це дуже простий, але водночас гарний спосіб прикрасити ялинку. Візьміть упаковку ватних кульок і пронизьте їх на ниткою — у результаті вийде засніжене дерево при кімнатній температурі. Якщо у Вас є білі вовняні нитки, можна обмотати ними зелену красуню по спіралі, аби вона стала ще більш вродливішою.

Ялинка з паперовими прикрасами



pic

Якщо Ви полюбляєте займатися аплікацією, ця ідея Вам сподобається. Можете прикрасити ялинку вирізаними з кольорового паперу фігурками — виглядатиме дуже весело.

Фруктово-овочева ялинка



pic

Чи є у Вас вдома вдосталь свіжих фруктів та овочів? Прикрашаючи новорічне дерево, сміливо можете використовувати і їх. Як? Просто за допомогою ниточок або стрічок вішайте на ялинку горіхи, яблука, кольорові картоплинки тощо.

Учнівська ялинка



pic

Якщо Ви вирішили розташувати маленьку ялинку на своєму робочому столі, а іграшки вже закінчилися — не сумуйте. Сміливо використовуйте усе своє шкільне приладдя: олівці, фломастери, лінійки, кольорові папірчики тощо. Повірте, Вашим друзям дуже це сподобається.

Заквітчана ялинка



pic

Полюбляєте квіти? Вам не вистачає їх взимку? Не біда. Можете порадувати себе та своїх близьких за допомогою штучних. Використовуйте готові або виготовляйте квіточки із тканини, паперу, ниточок і прикрашайте ними ялинку, тоді зимова красуня нагадає Вам про тепле літечко.