[+ВІДЕО] Ремонтують дороги та зваблюють українських дівчат. Так говорять про турецьких дорожників, корецькі жителі. Люди бояться, що заїжджі гарячі хлопці вивезуть за кордон молодих українок. А відтак попсують генофонд України. Та й випадки зі створенням україно-турецьких сімей вже є. Адже турки працювали на українських дорогах і раніше. Тоді й встигли взяли шість шлюбів з українками.

Асфальтне покриття на автодорозі Київ-Чоп на ділянці Корець-Рівне в жахливому стані. Її взялись ремонтувати турки. Обіцяють, вже через тридцять місяців дорога набуде європейського вигляду. Та 62 кілометра поганої дороги не єдина проблема, яка турбує мешканців кореччини. Зараз вони більше переймаються турками. Адже, кажуть, гарячі хлопці частенько заглядають на українських дівчат і можуть попсувати генофонд.

Та й деякі жителі Корця не в захваті від іноземних робітників. Турецькі дорожники не вперше ремонтують українські дороги. І не вперше закохуються в українських дівчат, розповідає Фират Джайбенлі. Каже, вже шість його турецьких працівників взяли собі за дружин українок. Тому не заперечує, що таке може статися і на Корецькій землі.

Очільник корецького району не проти створення нових україно-турецьких сімей. Щоправда про походеньки ж гарячих хлопців не знає, бо порушень громадського спокою турками не зареєстровано. Одне чим пишається точно, так це майбутньою дорогою. Адже, каже, її будівництво принесе чималі кошти в бюджет міста.

Турки обіцяють, ділянка дороги від корця до рівного через тридцять місяців набуде європейського вигляду, а от чи з"являться на рівненщині міжнародні сім"ї поки не знають.