З його кабінету винесли 80 тисяч доларів США та 136 кілограмів бурштину. Крадіжка сталася прямісінько в обласному управлінні міліції, що на вулиці Хвильового. Попри численну охорону - невідомі особи спромоглися звідти поцупити чимало готівки і, мабуть, винести на плечах приблизно три мішки сонячного каміння. Як таке могло статися?

За офіційною версією правоохоронців, крадіжка вчинена вночі. Грабіжники проникли на задній двір управління. Через вікно залізли у кабінет слідчого, який знаходиться на другому поверсі. Зуміли підібрати код до сейфу та поцупити звідти гроші.

Крадіжку вранці помітив сам слідчий. Коментарів для журналістів він не дає. Не багатослівні поки й правоохоронці. Кажуть, гроші та каміння були напередодні вилучені у бурштинокопачів з Клесова. Більше ніяких деталей не розголошують. Як невідомі особи могли проникнути у приміщення попри численну охорону, а також знати де конкретно знаходиться вікно кабінету слідчого і винести на плечах стільки каміння та грошей – ці питання залишаються відкритими.

Тим часом містом ширяться чутки, що ніякої крадіжки з управління вчинено не було. Мовляв, таким чином міліціонери хочуть списати розтрачені кошти. Щоправда це лише припущення. До Рівного прибула спеціальна комісія з МВС для з’ясування всіх обставин цієї події.