Прокуратурою Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участі працівника міліції, що спричинило загибель кількох осіб (ознаки злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, що 21.10.2014 о 22 год. 20 хв. у районі житлового масиву «Щасливе» у м. Рівне сталася ДТП за участю трьох транспортних засобів: «ВАЗ-217030», «Citroen Berlingo» та «Mercedens-Benz Sprinter». Водій одного із них – співробітник УМВС України в Рівне нській області.

Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди загинуло троє людей, ще двох – травмовано. Наразі з’ясовуються обставини та причини, що призвели до дорожньо-транспортної пригоди із смертельним наслідком, з метою притягнення до відповідальності винних осіб.

Прокуратура Рівне нської області просить очевидців та осіб, яким відома будь-яка інформація про обставини вказаної події, звернутися до слідчого відділу прокуратури Рівне нської області за наступною адресою: м. Рівне , вул. 16 Липня, 73, каб. 404, тел. 22-21-75.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Рівне нської області.