27 листопада 2014 року о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації відбудеться круглий стіл «Розробка стратегії регіонального розвитку в Рівненській області: досягнення та перспективи».

Організатором прес-конференції є Школа політичної аналітики «ПОЛІС». Захід проводиться в рамках проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві зі Школою політичної аналітики «ПОЛІС» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.

За словами організаторів, метою круглого столу буде обговорення роботи обласної робочої групи з розроблення проекту Стратегії економічного та соціального розвитку Рівне нської області на період до 2020 року. Під час заходу планується проаналізувати процес розробки Стратегії регіонального розвитку в Рівне нській області та виклики пов’язані з її реалізацією в умовах військової агресії.