Держслужбовців навчатимуть, як ефективно допомагати особам, постраждалим від торгівлі людьми. Це стане можливе завдяки реалізації на Рівненщині проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».

Проект реалізується координатором проектів ОБСЄ в Україні на замовлення Міністерства соціальної політики України та за фінансової підтримки Уряду Канади. Виконавчим партнером у Рівне нській області є Громадське об’єднання Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». Проект також реалізується ще в 11 регіонах України.

Детальніше дізнатися про це можна завтра під час круглого столу «Влада і громада об’єднають зусилля для надання реальної допомоги постраждалим від торгівлі людьми», який пройде у Рівне нській ОДА. Під час заходу фахівці розкажуть про те, яку допомогу можуть отримати постраждалі від торгівлі людьми, зокрема, в умовах масового переміщення осіб з Автономної Республіки Крим та Донбаського регіону в межах України та до Російської Федерації.

У заході візьме участь заступник голови РОДА Тарас Пустовіт.

Круглий-стіл розпочнеться о 10 годині в кабінеті 601.