У Рівненському Палаці дітей та молоді Етнокультурний центр «Веснянка» презентував творчий проект «Пісні бурштинового шляху». Це новий компакт-диск присвячений рівненському поліссю.

«Колядки та щедрівки Рівне нського Полісся» та «Котіласа бочечка дубовая» - це назва двох нових компакт-дисків, які увійшли до узагальненої збірки «Пісні бурштинового шляху». Днями її презентували в етнокультурному центрі рівненського Палацу дітей та молоді. Матеріали для дисків збирали впродовж десяти років.

Окрім презентації компакт-дисків присутні на презентації мали змогу вживу почути автентичні поліські пісні. Їх виконували учасниці колективу «Надвечір’я» з села Радижево, Володимирецького району.

Учасницям цього колективу більше трьохсот років на всіх. Перед камерами жінки помітно нервують, але як тільки приходить пора співати, їхні хвилювання вмить розвіюються.

Окрім "Надвечір'я", під час презентації виступили інструменталісти із Володимирця, Віктор Ковальчук та Варвара Ковальчук, та етногурт "Сільська музика" Рівне нського ПДМу.