Півтора мільйони гривень потрібно на будівництво Свято-Михайлівської церкви. Саме таку суму згідно проектно-кошторисної документації зараз шукає громада залізничного вокзалу, адже саме там має споруджуватись новий храм. Хто ж допомагає у будівництві?

Нарізний камінь закладений, земля - освячена. Усе - під будівництво храму поблизу залізничного вокзалу. Споруджувати нову, Свято-Михайлівську церкву планують вже весною. Допомогти у будівництві пообіцяв особисто і міський голова Рівного.

Крім того, допомагають у зведенні храму і рівненські залізничники та небайдужі меценати. Настоятель Свято-Михайлівської церкви розповідає, щоб побудувати храм потрібно мінімум півтора мільйони гривень.

Громада Свято-Михайлівської церкви зареєстрована ще в 2009 році. З того часу, каже отець Богдан, і плекають надію на зведення власного храму для здійснення молитви.

Усіх, хто хоче допомогти у спорудження храму поблизу залізничного вокзалу, релігійна громада просить перераховувати кошти на банківський рахунок, реквізити якого ви побачите у сюжеті.