Троє жінок із Сарненського району заробляли на життя тим, що купували на ринку Хмельницькому різні товари, а потім продавали їх у селах. Зайшовши до одного із будинків села Олександрія Рівненського району, 41-річна Радха не втрималась та викрала з гаманця, що лежав при вході, одну тисячу гривень.

Доки одна з жінок пішла в оселю, інша — 33-річна Інна, відволікала господаря на подвір’ї. Щойно жінки пішли, додому підійшла й господиня. Розпитавши у чоловіка про непроханих гостей, зрозуміла, що відбувається, й одразу перевірила гаманець. Не виявивши там грошей, забила на сполох. Чоловік, 45-річний Сергій, встиг наздогнати жінок, до яких приєдналася ще одна їхня «колега», — 35-річна Маргарита. Чоловік одразу повідомив про подію до міліції.

— Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (крадіжка із проникненням у помешкання) Кримінального кодексу України, — повідомляє тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівне нського райвідділу Ігор Яблонський. — Жінки в усьому зізналися. Слідчим райвідділу готуються матеріали для оголошення їм про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Наразі правоохоронці перевіряють дані особи на причетність до скоєння інших крадіжок.