Те, що учасникам АТО з Рівного не буде землі і те, що влада буцімто цим питанням не особливо переймається - не відповідає дійсності. Закиди своїх бійців спростовує комбат тербату "Горинь" Олександр Цись. Нагадаємо, нещодавно про байдужість влади у "земельному" питанні заявили кілька добровольців і сюжет про це показав канал ICTV.

Відтак, реакція комбата на таку дію була вимушена. Олександр Цись прокоментував це так:

"Хотів би звернути увагу, що мої військовослужбовці, які виступали на телеканалі, не зовсім правильно це зробили. В них є можливість на телеканалах відстоювати свою точку зору, особисту, а не точку зору батальйону "Горинь". На сьогоднішній день йде процедура оформлення земельної ділянки і мер мені пообіцяв, що особовий склад батальйону весною ці ділянки отримає і приступить до будівництва."

Читайте також: Учасники АТО з Рівне нщини змушені відвойовувати землю [ВІДЕО]

Учасникам АТО з Рівного шукають земельні ділянки

Де житимуть рівненські учасники АТО? [ФОТО]

Загалом "горинівці" претендують на 60 гектарів обабіч вулиці Костромської у Рівному, цю площу між усіма поділять порівну. Наразі готується проектно-кошторисна документація. Затримка виникає через брак коштів, адже проект обходиться міській казні у майже мільйон гривень. Наразі міська влада отримала більше двохсот заяв від учасників АТО.

Джерело: TakeInfo.net