У Львові закінчила роботу Всеукраїнська конференція «Державна політика з електронного урядування: проблеми і виклики». Участь взяли і представники кількох рівненських районів.

Виступили як фахівці IT в т.ч із державної агенції яка займається впровадженням електронного урядування в Україні так і презентували свої досягнення у сфері електронного урядування та адміністративних послуг міські і обласні чиновники, представники НГО і бібліотек з Рівне нської, Вінницької, Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської.



pic

pic

Деякі виступи просто вражали. Швидше не виступи, які часто були дещо затягнутими і монотонними, а саме презентації. Професійні, якісні, інформативні. Як у представників півмільйонних міст-лідерів в цій сфері так і у 2 тисячних громад. Схвальні відгуки прозвучали і про проект ГІЦу Аналітичного центру розвитку «ЗЕОН» та виступ про досвід діяльності організації, який на конференції здійснив його керівник Микола Орлов.

З Рівне нщини у форумі прийняли представники з Дубенщини, Острожчини, Сарн, Кузнецовька, а також Мізоцької бібліотеки Оксана Пальчевська та координатор проекту Руслана Стасюк з ВРЦ. Участь у Конференції стала можлива завдяки добрій волі та підтримці польського уряду і запрошенню від «Європейського діалогу» зі Львова.



pic

pic

Джерело: Здолбунів City