За минулу добу бойовики на Донбасі 39 разів обстріляли підрозділи силовиків, внаслідок чого один військовий загинув, ще 18 отримали поранення.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

За інформацією силовиків, минулої ночі найгарячіше було на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках.

Зокрема, на Луганщині зафіксовано 25 обстрілів населених пунктів. Бойовики двічі обстрілювали місто Щастя.

Внаслідок вогневої атаки один із боєприпасів розірвався у житловому густонаселеному кварталі міста, неподалік школи та магазину – четверо мирних жителів із пораненнями були госпіталізовані.

"Загалом, упродовж доби надійшла інформація про загибель 2 та поранення 4 цивільних осіб", - наголошується у повідомленні. На Донецькому напрямку ситуація найбільш динамічна в районах населених пунктів Славне, Спартак, Пєски, Новотроїцьке. Бойовики не припиняють обстрілів із мінометів та "Градів".

Зокрема, підрозділи АТО успішно і без втрат відбили атаку противника в районі Славного. В районі Донецького аеропорту підрозділи військових успішно відбили атаки найманців. В той же час, бойовикик зі стрілецької зброї здійснили обстріл колони, що перевозила гуманітарний вантаж в районі Донецького летовища.

На Маріупольському напрямку ситуація залишається напруженою. За минулу добу було двічі пошкоджено на закладених бойовиками вибухових пристроях військову автомобільну техніку. Внаслідок цього були поранені військові, але обійшлося без жертв.