Через чиновницький недогляд 6-ти річної давнини дві рівненські родини опинились на вулиці. Рівненській Льонокомбінат Олег Червонюк купував як цілісний майновий комплекс разом з об'єктами інфраструктури, поміж яких і пожежне депо підприємства. От тільки той факт, що в депо було ще 8 житлових квартир чиновники готуючи документи - недогледіли. Зараз дві родини виселені примусово.

Фабрична 18. Тут свого часу було пожежне депо рівненського Льонокомбінату. А ще - 8 квартир для молодих спеціалістів підприємства. Поміж них і родина Реутів, яка мешкає тут вже третій десяток років.

Судові виконавці приміщення, звідки виселяють кілька родин з якими новим власникам підприємства домовитись не вдалось вважають не житловим.

Квартирним скандалом вже зацікавились захисники дітей. Адже у квартирі номер 8 по фабричній 18 мешкала ще й чотирирічна дитина.

На Льонокомбінаті кажуть - питання з мешканцями будинку намагались владнати ще 6-ть років тому. Одразу після покупки підприємства.

Ну а поки мешканці двох квартир в офіційно нежитловому приміщенні, де, як подейкують, мешкає і сам власник рівненського Льонокомбінату живуть у рідних та знайомих в очікуванні нових судових рішень, та владнання їх житлових питань.