Зима – одна із найхолодніших та найпримхливіших пір року. Та не зважаючи на холод, кожен із нас хоче бути не тільки тепло вдягненим, але й модно та стильно. Нині почалися перші холоди. Тому до уваги рівнян, що краще одягнути, аби завжди бути у тренді та виглядати стильно та красиво.

Цьогоріч, взимку, модними та стильними залишаються класичні брюки. Вони є одним найбільш зручним предметом жіночого гардероба. Це універсальний варіант, який підходить для роботи і прогулянок по магазинах, походу на вечірку і візиту на день народження до подруги. Найголовніше - вибрати правильний фасон, колір, що підходить заходу і всьому створюваному образу.



pic

Дизайнери пропонують у цьому сезоні носити брюки різних моделей і фасонів. Сьогодні не існує проблем з вибором. Відмінності між ультрамодними і неактуальними варіантами практично стерлися. У тренді багатоплановість і повне змішання стилів. Часи, коли було потрібно носити те, що модно, а не те, що зручно, пройшли.



pic

Отже, взимку можна зупинити свій вибір на класичному клеше, укорочених варіантах, звужених фасонах або, навпаки, широких моделях. Перевага віддається тій моделі брюк, яка ідеально сидить по фігурі, а вже потім розглядається актуальність фасону. Але в кожному разі - крій стоїть на першому місці брюки, адже кожна дівчина по своєму унікальна.

Колірна палітра складається з чорного, сірого, коричневого і бежевого відтінків. При виборі більш світлих кольорів треба думати про погоду, тому що велика ймовірність, забруднити їх снігом і брудом. На питання про те, з чим носити класичні брюки взимку, модельєри пропонують варіанти таких же класичних блузок з напівпрозорих тканин, піджаків, водолазок або ж в'язаних джемперів.



pic



pic

Особливою популярністю цьогоріч будуть користуватися чоботи з широкою халявою на високому каблуці, а також зручна і комфортне взуття на низькому ходу, адже не дарма, в сезоні зима 2015 нечувана кількість взуття спортивних моделей.



pic

Не забувайте звертати увагу на аксесуари, в цьому сезоні повертається суворе правило: взуття і сумочка повинні бути одного кольору і фактури.



pic

Любителі комфорту також залишаться задоволені, адже цієї зими будуть модними пальто-куртки з тканини, довжина яких часто йде нижче коліна.



pic



pic

Не втрачають актуальності і вироби з хутра. Але на відміну від стандартних темних тонів, популярними будуть шуби яскравих кольорів.