Рівненські школярі побували на екскурсії та навчальному уроці БізнесШколи ЮніорБанку. Захід провели у ПриватБанку за ініціативою Нацбанку України, в рамках успішної європейської традиції – проведення днів відкритих дверей з нагоди Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень. Детальніше дивимось далі.

ПриватБанк відкрив свої відділення для школярів. З нагоди Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень учням Рівне нського природничо-математичного ліцею "Елітар" провели екскурсію та цікавий навчальний урок БізнесШколи ЮніорБанку у відділеннях ПриватБанку в Рівному.

Найактивніший учасник навчання, Дмитро Ковальчук, дуже задоволений. Бо крім нових навичок та знань, як користуватись банківськими послугами, він отримав справжню срібну монету від управління НБУ в Рівне нській області та футболку від ЮніорБанку.

Двадцять перше століття вимагає і від наставників школярів запровадження нових технологій у навчальних закладах. Так, в ліцеї “Елітар” вже оцінили позитивні можливості системи обліку відвідувань за допомогою пластикових карток Юніора ПриватБанку.

Представники національного банку вже мають позитивний досвід співпраці з ПриватБанком в організації таких навчальних програм. Тож і нині залишились задоволенні спільними навчальними ініціативами.

Такі безкоштовні екскурсії пройдуть в усіх без винятку районних відділеннях ПриватБанку в Рівне нській області та відділеннях обласного центру. Учасником цієї цікавої програми, яка проходить в рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень в Україні, стануть школярі віком від 6 до 17 років.