((http://rivne1.tv/news/40049)(Гість програми "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ" - Віталій Бойко [ФОТО з особистого архіву]))

Партнер показу - кав'ярня "Кофе Мофе" за адресою: вул. Приходька, 50А (навпроти НУВГП).

....Він народився на Івано-Франківщині в невеличкому селі Негівці. Виріс у простій родині: мама була бібліотекарем у селі, батько - простим водієм. З шести років пас корів і тягав з маминої бібліотеки книжки та журнали.

Вже у класі шостому почав їздити з дідусем - єдиним на всю округу ветеринарним лікарем - лікувати тварин.

Дідусь був справжнім фахівцем, днями і ночами він займався свинками, коровами, кіньми … А мені цікаво було дивитися, як він допомагає хворим тваринам, як робить уколи, чим лікує. – пригадує він. Вже одразу по закінченню школи знав – стане лікарем.

Закінчив Львівський державний медичний інстутит за спеціальністю «педіатрія». До речі, в медичний потрапив не з першої спроби. Увесь наступний рік до зарахування йому довелося працювати в колгоспі на току.

Відслужив він і в армії, до лав якої його призвали після першого курсу. У 1994 році лікар-інтерн за спеціальністю «анестезіологія» потрапив на роботу до Зарічненської рай лікарні, звідки по суті і почалася його кар’єра в медичній галузі.

Кар’єрне зростання Віталія Бойко розпочалося саме у Зарічненській центральній рай лікарні. Вже за три роки отримав посаду зав відділенням анестезіології та реанімації. Ще за два роки – стає заступником головлікаря.

Менеджерські здібності знадобилися Бойку пізніше і на посаді головного лікаря Рівне нського обласного центру екстреної медичної допомоги, аналогів якому на той час на Рівне нщині не було.

У середині двотисячних – керує Рівне нською обласною дитячою лікарнею.

А з 2010 по 2014 роки – очолює обласне управління охорони здоров’я.

Після революційних подій на Майдані – позбувається посади.

Нині Віталій Бойко – депутат Рівне нської обласної ради. Позапартійний.

Вільно володіє німецькою та російською мовою.

Захоплюється футболом та гірськими лижами.

Разом з дружиною Світланою виховує доньку Ольгу та сина Ярослава.

Девіз життя: Найбільше щастя на Землі – коли здорові діти.